“2017 Yılı Barışın, Dayanışmanın, Atılımın, Kalkınmanın Yılı Olsun”

GÖYNÜK BELEDİYE BAŞKANI KEMAL KAZAN’DAN YENİ YIL MESAJI:

“TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ KESMEYE ÇALIŞANLARA KARŞI MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”

“2017 YILI BARIŞIN, DAYANIŞMANIN, ATILIMIN, KALKINMANIN YILI OLSUN”

Göynük Belediye Başkanı ve İpek Yolu Belediyeler Birliği (İPEKBİR) Başkanı Kemal Kazan yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı. Kazan, 2016 yılının sarsıcı olaylarla, mücadelelerle dolu bir yıl olduğunu hatırlattığı mesajında, “Milletimiz ve ülkemiz için oldukça zorlu, önemli olayların yaşandığı 2016 yılını geride bırakıyor, yeni umutlarla yeni bir yıla giriyoruz. 2017 yılının ülkemiz için yeni atılımlara imza atacağımız, dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyeceğimiz, kalkınma yolunda önemli adımlar atacağımız bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Türkiye’nin her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek güce ve kararlılığa sahip olduğunu vurgulayan Kazan “Geride bıraktığımız yılda büyük ülke olmanın bedeli olan nice acılar yaşadık. Terör örgütlerine, karanlık güçlere, üst akıllara karşı mücadele ettik. 15 Temmuz darbe girişimi ile bize diz çöktürmeye çalışanlara karşı milletimizin demokrasiye, milli iradeye sahip çıkışı milli şahlanışın simgesi oldu. Yüce Türk milletimiz tarihe geçen bir kahramanlık, bir kurtuluş destanı yazdı. Halen her cephede hain terör örgütlerine, arkasındaki karanlık güçlere karşı mücadelemiz, savaşımız devam ediyor. Ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan kirli oyunları, karanlık hesapları, senaryoları bozacak güce ve kararlılığa sahibiz. Bunların oyunlarını bozacağız. Bugüne kadar başaramadılar, bundan sonra da başaramayacaklar. Azmimiz, inancımız her zamankinden daha da güçlü. Allah’ın yardımıyla, ülke ve millet olarak her türlü zorluğun üstesinden geleceğiz. Yeter ki bir olalım, beraber olalım, birbirimize sarılalım, dik duralım. Bu ülkenin istiklaline ve istikbaline kastedenlere karşı güçlü bir irade ile kararlılıkla mücadele edersek, yarınlarımıza güvenle bakabiliriz” ifadelerini kullandı.

“KUTLU MÜCADELENİN NEFERİ OLACAĞIZ”

Türkiye’nin son 14 yılının tarihinin en büyük değişimlerini, gelişmelerini ve başarılarını yaşadığı bir dönem olduğunu kaydeden Kazan, içeriden ve dışarıdan Türkiye’nin önünü kesmeye çalışanlara karşı daha çok çalışılması ve üretilmesi gerektiğinin altını çizdi. Kazan, mesajına şöyle devam etti:

“Bu ülkede her türlü hain girişime, terör örgütlerinin ve arkasındaki güçlerin her türlü çabasına rağmen büyüme hedefimiz, yeni yatırımlarımız devam ediyor. 2023 hedeflerimiz için hala umutlarımız büyük. Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın hizmete açtığı tesisler, yatırımlar bu ülkenin gücünü dosta, düşmana gösteriyor. Bundan sonra da en küçük bir duraksama olmadan devam edeceğine olan inancımız sonsuz. Bu ülkede yaşayan, yüreği Türkiye sevdasıyla dolu olan herkes de üzerine düşeni yaparsa, istikbaline sahip çıkarsa, bir olursa bütün engeller aşılacaktır. Vakit bu topraklara sahip çıkma vaktidir. Vakit, “tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek millet” diyerek daha çok üretme, daha çok çalışma, yaşadığımız acıları beraber sarma ve geleceğe ümitle bakma vaktidir. Bu ülkenin huzuru ve refahı için birlikte yürüme vaktidir. Şehitlerimizin emanetine sahip çıkacağız. Onların huzur içinde olabilmesi için mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Tek yürek, tek vücut milli birlik ve beraberlik ruhuyla güzel günlerin kapısını açacağız. Tarihimizin ve milletimizin bize yüklediği sorumlulukla, ilk günkü aşkla bu ülkeye hizmet etmeye devam edeceğiz. Durmadan yola devam edeceğiz. Göynük’te, Bolu’da, Türkiye’nin her köşesinde dilimizde dualarımızla, akıttığımız terlerimizle kutlu mücadelenin neferi olacağız. Bu vesileyle bu vatan için canlarını veren şehitlerimize tekrar Allah’tan rahmet diliyorum, gazilerimize şifalar temenni ediyorum. 2017 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, bolluk, bereket ve sevinç getirmesini, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Herkesin yeni yılını tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”